چهارشنبه 29 شهريور 1396 _ 28 ذو الحجة 1438
جستجو :
تاریخ : چهارشنبه 9 تير 1395     |     کد : 15

راه اندازی سامانه آموزش مجازی در سامانه دفتر توسعه فنآوری سلامت

سامانه آموزش مجازی جهت استفاده همکاران محترم در دفتر توسعه فناوری سلامت راه اندازی شد.

امروزه توسعه فنآوری یکی از مهمترین راهکار و ابزار تولید ثروت و ارتقاء رفاه جامعه می باشد. دفتر توسعه فنآوری سلامت به عنوان متولی توسعه فنآوری در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مأموریت دارد تا با ایجاد زیرساخت ها و حمایت های لازم از اساتید دانشگاه ها، دانشجویان و فنآوران این حوزه زمینه توسعه فنآوری سلامت را در ابعاد مختلف فراهم و تسهیل نماید. در این راستا با هدف ترویج و توانمندسازی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و فنآوران در زمینه های مختلف مرتبط با توسعه فنآوری استفاده از روش های نوین کارا از جمله آموزش مجازی به عنوان زیرساخت مهم آموزش فنآوری در دستور قرار گرفته است. از این رو سامانه آموزش مجازی دفتر توسعه فنآوری مشتمل بر 10 کارگاه و 107 دوره آموزشی راه اندازی شده است.

جهت کسب  اطلاعات بیشتر باشماره تماس 81455044  ( خانم سیدی  )  تماس حاصل فرمایید.

آدرس سامانه :  htdo.tums.ac.ir

نوشته شده در   چهارشنبه 9 تير 1395  ساعت  11:18   توسط   امیر تیم قهرمانی